«Otse Postimehest»: Külliki Kübarsepp riigireformist ja Vabaerakonnast

Ainar Ruussaar
, erikorrespondent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Otse Postimehest» küsitleb reedel riigikogu Vabaerakonna fraktsiooni liiget Külliki Kübarseppa, kes tegeleb parlamendi riigireformi probleemkomisjoni liikmena Eesti efektiivsemaks muutmisega, juttu tuleb ka Vabaerakonna olevikust ja tulevikust.

Ajakirjanik Ainar Ruussaar uurib parlamendi opositsioonipoliitikult, kas riigireformile ärgitavad ettevõtjad ning õigusteadlased on oma ettepanekutega «vindi üle» keeranud ning püüavad riiki ohtlikult õhukeseks hööveldada. Iga organisatsioon, nagu ka iga riik, vajab aegajalt reformimist. Äkki peaks Eesti alustama valgelt lehelt ja üritama päeval X kõike teistmoodi korraldada, et saavutada paremini toimiv, bürokraatiavaba ning vähem maksumaksja raha neelava avaliku teenistusega riik?

Juttu tuleb ka Vabaerakonna olevikust ja tulevikust, sest tänased uuringud näitavad, et sellel parteil märtsivalimiste järel parlamenti asja ei ole.  

«Otse Postimehest» algab reedel kell 12 ning on järelvaadatav postimees.ee veebiküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles