«Hommik!» Laskeinstruktor Martin Bahovski: isegi Karja tänaval laiutavad inglise poissmehed on lasketiirus nagu vagad hiirekesed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäevases saates «Hommik!» oli külaliseks laskeinstruktor Martin Bahovski, kellega arutleti relvade kasutamise teemal.

Aivar Riisalu tuli mõnda aega tagasi välja mõttega, et noored ajateenijad peaksid minema relvadega piiri valvama. Laskeinstruktor Martin Bahovski sõnul ei oleks see hea idee.  "Tegelikult on piirivalve esimene nael, mille pihta haamer virutab, kui sõjaline sekkumine on üle piiri. Ta peab suutma viivituslahingut pidada. No ilmselt ajateenijad seda seal õpivadki, aga muud funktsioonid on natukene kahtlased."

Bahovski sõnul on relvadel siiski selline aura, et keegi nende ümbruses ikka nalja tegema ei hakka. Isegi muidu peomeeleolus inglise poissmehed võtavad end lasketiirus kokku ja suhtuvad asjasse tõsiselt.

Vaata videost, mida laskeinstruktor relvade kasutamise kohta veel rääkis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles