Kaklusklubi Eesti moodi - kes tahaks korvpallurile lõuga anda?

Robert Kõrvits
, «Radari» toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Olen Marko Keilast, 28 aastat vana, 90 kilogrammi. Tule anna korvpallurile lõuga,» ütleb amatöörvideos korvpalli mängiv mees. Video on üleslaetud Facebooki gruppi Bad Blood Underground Fights. See on üritus, kus rusikavõitlust peavad mehed, kel varasemalt puudub võitluskogemus.

Bad Bloodi tagant leiame Eesti kikkpoksi suurkuju Mirkko Moisare. Just Mirkko mõte oli lasta suvalised mehed omavahel kokku. «Kui ma poleks profisportlane, siis Bad Blood oleks koht, kus ma tahaksin osa võtta. Oleks kihvt ise olla see tänavate kuningas,» ütleb Moisar.

Telesaade «Radar» otsis üles kaks meest, kes lähevad «Bad Bloodile» võitlema. «Kui inimesel on kellegagi tüli, siis saab ta seal selle ära lahendada. Mul kellegagi tüli pole, tahaksin lihtsalt ära proovida,» ütleb Bad Bloodi jaoks vaid 3 nädalat poksitrenni teinud korvpallur Marko Viik.

Kes on mehed, kes lähevad Bad Bloodile võitlema, seda näete juba ülevalt videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles