Uuenenud telesaade «Radar» alustab hooaega (3)

«Radar» / Kanal 2
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul jõuab eetrisse Kanal 2 uuriva telemagasini «Radar» värske hooaja avasaade, mis toob vaatajani põnevad lood nii meie keskelt Eestist kui laiast maailmast.

Avasaates näitab Radar, milline saatus on tabanud viimase 25 aasta jooksul üle Eesti suletud koolihooneid. Koos Postimehe ja Eesti Meedia maakonnalehtedega viisid Radari ajakirjanikud läbi hiiglasliku projekti ning selgitasid välja kõigi enam kui 350 koolimaja saatuse, mis on taasiseisvunud Eestis suletud. Milline pilt neis hoonetes avanes, millised neist on räämas ja kus on kooli sulgemise järel elu välja surnud ning millised koolihooned on leidnud hoopis uue ootamatu hingamise, selgub juba täna õhtul.

Samuti väisas Radari meeskond meeleolukat muusikafestivali Weekend, ent mitte lihtsalt selleks, et nautida kaasaegset tantsumuusikat. Radar aitas politseil testida Eesti teadlaste välja töötatud innovaatilist narkotesterit, mis annab narkojoobe täpse tulemuse kõigest paari minutiga. Kui palju festivalitajaid testis põrus ja milliseid aineid nad tarbinud olid, vaata Radarist.

Ning Radari värske toimetaja Eeva Esse sõitis Londonisse, et intervjueerida meest, keda asjatundjad nimetavad Vladimir Putini esivaenlaseks. Eksklusiivintervjuus Bill Browderiga selgub muuhulgas põhjus, miks mees ei julge võtta lonksu Esse pakutud veeklaasist. Ent ka selles intervjuus jookseb läbi tugev Eesti liin.

Telesaade «Radar» läheb esimest korda eetrisse peatoimetaja Kärt Anvelti näpunäidete järgi. Uuenenud meeskonnaga ühinesid suvel ka tuntud tele- ja raadiohääl Eeva Esse ning Ege Tamm. Juba varasemast tuntud koosseisust jätkavad Robert Kõrvits, Jekaterina Minkova, Stass Kuznetsov ja Jüri Butšakov.

Kõigest täpsemalt juba täna õhtul kell 20. Vaata otsesaadet ka Postimees.ee-st. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles