Tuuli Roosma “Radaris” avameelselt abielust: Mingitest asjadest hakkab kohutavalt kurb (1)

Marii Karell
, «Radari» peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuuli Roosma pereelu on ekraanil arenenud läbi kuue aasta. Jahmatava avameelsusega alustatud sari «Meie aasta Siberis» on saanud hiljem järjed ning ikka veel imestavad inimesed, kuidas juletakse ekraanile panna tülid, üksteise solvamine ning aus vestlus suhtest alkoholiga.

«Ma olin varem väga häbelik,» räägib Tuuli Roosma. «Ei andnud intervjuusid ega lubanud võõraid oma koju. Rääkimata kaamerast. Aga dokumentaalsarja tegemine endast oli hästi murdeline otsus - siis sa pead kõik sisse panema, sest kui sa hakkad seal varjama, ilustama või peitma, siis pole mõtet seda üldse teha. See ei pakuks enam kellelegi huvi ja see poleks enam dokumentaalsari.»

Sama ausus kehtib ka alkoholiteema kohta. Kes on näinud «Meie aasta Siberis» esimest osa, siis Arbo heidab seal Tuulile ette, et too joob iga õhtu veini. Samas osas on kaader sellest, kuidas purjus Arbo pärast lahkumispidu diivani ees põrandal magab ja laste ees kommikarpi oksendab. Paljud tahaksid näida paremad, kui nad tegelikult on ja oleks kindlasti need jutud ja kaadrid dokumentaalsarjast välja võtnud, kuid mitte Tuuli ja Arbo.

«Mina tahan teha alati tähendusega asju ja kui ma leian, et sel asjal oli mingi tähendus või kui see asi oli oluline meie reisi eel, siis loomulikult tuleb selline asi sisse panna,» selgitab Tuuli.

«Ma olen otsustanud, et minu tegelaskuju on ausus ise,» räägib Arbo endast. «Kui me oleks minu oksendamise välja võtnud, siis see poleks ju aus olnud. Mis moraalset õigust on mul teiste peale lärmata, kui ma omaenda tegelikku olemust peidan.»

Sama ausalt ja otsekoheselt tuuakse pühapäevast algavas sarjas «Meie aasta Iraanis» televaatajate ette tõsine tüli Tuuli ja Arbo vahel, kus mees sakutab naist põsest ja ütleb, et too ajab lolli juttu.

Tuuli ütleb, et selliseid kohti pole hiljem videost just kõige meeldivam vaadata. «Mis mind tegelikult ehmatas, oli minu mees! Muidugi, ma olen harjunud oma meest iga päev kõrvalt vaatama, aga kui sa vaatad seda ekraanilt, siis mingid asjad paistavad veel teravamalt silma. Mingitest asjadest hakkab kohutavalt kurb või nukker tunne.»

Kuidas täpselt Tuuli ja Arbo koos oma poegadega Eestis elavad, vaata juba «Radari» vidoest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles