Tallinna linn otsustas «Radari» loo tõttu kiirkorras lastehaiglale kuvöösi osta

Robert Kõrvits
, Radari toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil enneaegne laps kuvöösis.
Pildil enneaegne laps kuvöösis. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eile oli telemagasinis «Radar» lugu MTÜ-st Lootus Sinuga. See mittetulundusühing korjas raha, et soetada Tallinna lastehaiglale vajalik kuvöös, mis maksab 18 000 eurot. Annetuseks antud rahast lõviosa läks aga MTÜ kaubiku remontimiseks.

«Tänasel linnavalitsuse istungil oli punkt, kus pidi otsustatama 2000 euro eraldamine MTÜ-le Lootus Sinuga. Seoses eilse Radari looga otsustati toetuse andmine lükata edasi. Andsime Lasnamäe linnavalitsusele kohustuse kontrollida nimetatud MTÜ sisulist tegevust. Edaspidi otsustab Lasnamäe linnaosavalitsus, kas eraldab oma reservahenditest MTÜ-le raha või mitte. Minu hinnangul on selle MTÜ tegevus taunimisväärne, aga nagu loos ka öeldi - ilmselt soov aidata on siiras, aga abi vajab eelkõige MTÜ ise,» kommenteeris Tallinna sotsiaalasjade abilinnapea Tõnis Mölder.

«Teine uudis eilse loo valguses on see, et Tallinn otsustas anda lastehaiglale 15 500 eurot kuvöösi ostmiseks. Ja eeldame, et MTÜ lisab sellele allesjäänud 2500 eurot. Kuvöösi on ju vaja ja abivajajaid peab aitama,» lisas abilinnapea Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles