GALERII Postimehe fondi meediaauhinnad 2022 (1)

Postimees
Copy

2. veebruaril 2023 kell 14 algaval Jaan Tõnissoni Postimehe fondi tunnustamisüritusel kuulutatakse välja ajakirjanduspreemiate laureaadid 18 valdkonnas. Vaata otseülekannet Postimehe veebis.

Tutvu nominentidega siin. 

Tunnustamisüritusel kuulutatakse välja valdkondlike preemiate laureaadid ning aasta noore ajakirjaniku (kokku 3) ja Jaan Tõnissoni ajakirjanduspreemia nominendid (kokku 5). Valdkondlike preemiate nominentide preemia suurus on 500 eurot bruto ning laureaadi preemia suurus 1000 eurot bruto. Meediaahindade auhinnafond on üle 60 000 euro.

Kõik valdkondlike preemiate nominendid kandideerivad automaatselt Jaan Tõnisssoni ajakirjanduspreemiale ning kuni 27-aastased (k.a) ka aasta noore ajakirjaniku preemiale

Aasta noore ajakirjaniku ja Jaan Tõnissoni ajakirjanduspreemia laureaadid kuulutatakse välja 7. veebruaril toimuval Postimehe arvamusliidrite lõuna konverentsil.

Jaan Tõnissoni meediaauhindade valimist korraldab Postimehe fond. Meediaauhindade eesmärk on Jaan Tõnissoni kui Postimehe peatoimetaja ja Eesti ühe silmapaistvama riigimehe elutöö väärtustamine ning tänapäevaste mõtlejate ja arvamusliidrite ergutamine ning ajakirjandusvaldkonna töötajate tunnustamine.
 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles