Postimehe otsesaade pöörab tähelepanu Eesti julgeolekule (3)

Copy
Millised sündmused mõjutasid Eesti julgeolekut ja mis saab edasi?
Millised sündmused mõjutasid Eesti julgeolekut ja mis saab edasi? Foto: www.candle4tibet.org

Postimees alustas otsesaadetega «Julgeolek täna», kus julgeolekueksperdid Meelis Oidsalu ja Erkki Koort arutavad aktuaalsete Eesti julgeolekut mõjutavate tegurite üle. Erkki Koort on Postimehe uuriva toimetuse juht ja endine siseministeeriumi sisejulgeoleku asekantsler ning Meelis Oidsalu on töötanud kaitseministeeriumi erinevate valdkondade asekantslerina.

Tegemist on omalaadse julgeoleku briifinguga avalikkusele, mis tavaliselt toimuvad suletud uste taga. Meie huvi on pakkuda avalikkusele kõrgetasemelist teavet julgeolekut mõjutavate tegurite, taustainfo ja seoste osas. «Julgeolek täna» pakub parimat julgeolekuohtude süstemaatilist käsitlemist üle nädala kolmapäeviti.

Postimees TV uue julgeolekuteemalise saatesarja avasaates vestlesid julgeolekueksperdid Erkki Koort ja Meelis Oidsalu hiljutise Eesti hiljutise piirikaitseoperatsiooni ja Ukraina arengute teemadel.

Teises saates sarjast «Julgeolek täna» rääkisid julgeolekueksperdid Meelis Oidsalu ja Erkki Koort kolmel teemal: Ukraina konflikti viimased arengud, energiakriisi julgeolekumõjud ja laiapindne riigikaitse äsja kinnitatud riigikaitse arengukavas.

Kolmandas saates võtsid julgeolekueksperdid Meelis Oidsalu ja Erkki Koort kokku 2021 aasta ja olulisemad sündmused, mis andsid tooni 2021. aastal.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles