JÄRELVAADATAV Hispaania korvpallikoondis võitis MM-finaali kordusetenduses Argentinat (3)

Sport
Copy

Tokyo olümpia korvpalliturniiril alistas Hispaania 81:71 Argentina ja kindlustas edasipääsu kaheksa parema hulka. Ladinaameeriklaste lootused veerandfinaali jõuda pole veel kustunud, kuid selleks vajavad nad Saksamaa ja/või Tšehhi kaotust ning Argentinal tuleb viimases voorus võita Jaapanit.

Kuigi Argentina suutis esimese veerandaja 25:20 võita, siis poolajale mindi juba hispaanlaste 40:34 eduseisul. Kolmanda veerandaja keskel suutsid argentiinlased veel korraks vahe neljale punktile vähendada, aga valitsevad maailmameistrid ennast sellest heidutada ei lasknud ning kuni kohtumise lõpuni püsis vahe stabiilselt kümne punkti ümbruses.

Hispaanlaste resultatiivseim oli Ricky Rubio 26 punkti ja 4 tulemusliku sööduga, Sergio Llull lisas 10 ja Pau Gasol 9 silma. 

Argentiinlaste parimana viskas Nicolas Laprovittola 27 punkti, talle järgnesid Luis Scola 13 ja Facundo Campazzo 10 punktiga.

Enne mängu:

Olümpiaturniiri avaringis kaotas Argentina 100:118 Sloveeniale, kelle eest viskas maailma üks paremaid korvpallureid Luka Doncic suisa 48 punkti.

Hispaania alustas olümpiaturniiri võiduga, alistades Jaapani 88:77. Teisel poolajal suutsid võõrustajad vahet korralikult vähendada ning kindlasti pole Hispaania oma esitusega täiesti rahul.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles