VIDEO Laagna surmakutsari peres klaaritakse arveid maffia stiilis (24)

Copy
Turvakaamera salvestiselt on näha, kuidas Isa Khalilov siseneb koolimajja, annab oma klassivennale obaduse ja jalutab seejärel taas välja.
Turvakaamera salvestiselt on näha, kuidas Isa Khalilov siseneb koolimajja, annab oma klassivennale obaduse ja jalutab seejärel taas välja. Foto: Ekraanitõmmis turvakaamera salvestisest

Laagna tee surmasohvri kohtutoimik näitab, et noor mees on kergesti ärrituva loomuga ning korduvalt lahendanud probleeme rusikate abil. Täna 20-aastane Isa Khalilov, kes Laagna teel numbrimärki 999 ISA kandva BMW maasturiga sõitis surnuks kaks ning saatis haiglasse kolm inimest, on peale paljuräägitud liiklusrikkumiste pidanud käima kohut ka peksmise pärast.

Khalilovi esimene vägivallakuritegu leidis aset siis, kui ta oli 17-aastane. Tal tekkis internetituttavaga tüli, mis kulmineerus Laagna autopesulas, kus tol ajal alaealine Khalilov tuttavale neli korda rusikaga näkku virutas ja ta läbi peksta lubas. Khalilov ütles oma tunnistuses, et soovis, et kannatanu temalt vabandust paluks, ja et ta ei suutnud lihtsalt oma emotsioone vaos hoida. Kannatanu ja Khalilov kohtusid prokuratuuris, teineteiselt paluti vabandust ja lepiti ära. Khalilov kahetses oma tegu. Kuna Isa Khalilov oli alaealine ning kriminaalkorras varem karistamata, lõpetati kriminaalmenetlus oportuniteediga.

Kommentaarid (24)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles