Galerii ja video Väike-Maarja vallas juhtus sõiduautode topeltavarii (1)

Postimees
Copy

Neljapäeval toimus Väike-Maarja vallas topeltõnnetus, kus keegi viga ei saanud. Avariipaigas peatunud juht sattus omakorda avariisse kahe temast mööduma hakanud autoga. 

Neljapäeva õhtupoolikul kella poole kuue ajal juhtus Väike-Maarja vallas Kamariku külas mõneminutilise vahega kaks liiklusõnnetust. Neist esimese puhul hakkas sõiduautot Jeep juhtinud mees tegema möödasõitu Volkswagenist, kaotas selle käigus sõiduki üle kontrolli ja põrkas autoga kokku. Teelt välja paiskunud Jeep rullus mitu korda üle katuse vastu puid.

Selle õnnetuse lähistele jäi pidama mööda sõitnud Toyota juht, kes jäi vaatama ehk saab kuidagi abiks olla. Samal ajal hakkas peatunud Toyotast mööduma järgmine sõiduk Ford, kellele omakorda lähenes tagant veel üks Volkswagen. Viimane sõitis otsa nii eesolevale Toyotale kui ka Fordile. Õnneks keegi ühe või teise õnnetuse käigus viga ei saanud.  

Juhtumitega tegeleb edasi kindlustus. Esialgsetel andmetel juhtusid mõlemad õnnetused libeduse tõttu, seega palub politsei sõidukijuhte tähelepanelikult jälgida, kas ja kuidas muutuv õhutemperatuur ning sademed teeoludele mõjuvad ning valida oludele vastav sõidukiirus, et turvaliselt sihtkohta jõuda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles