Video: Tony Wroten oli eile omaette klass

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

31 punti visanud Tony Wroten oli eilses BC Kalev/Cramo 96:80 võidumängus Peterburi Zenidi vastu pidurdamatu. Suuresti tänu Wroteni panusele jõudis Kalev VTB sarja kümneaastase ajaloo jooksul esimest korda play-off’i! 

Kuuendal minutil mängu sekkunud Wroten viskas seisult 17:13 üksi seitse punkti järjest ning esimesele väikesele vaheajale läksid võõrustajad vägagi toreda 11-punktilise eduseisuga 24:13.

Nii kui Wroten puhkamas käis, tuli Zenit Eesti võistkonnale kiirelt järgi, ning vahpeal oli seis juba 29:29 ja 31:31, sekkus aga mees uuest mängu, tegi Kalev kohe 12:1 spurdi ning poolajale mindi vastu seisuga 43:32. Mitu imekolmest tabanud Wroteni kontos oli selleks hetkeks koos juba 18 punkti! Viimasel veerandil juba sõusöötudegi jaganud energiast pulbitsev tagamängija viskas kokku 31 punkti, võttis maha 8 lauapalli ja andis 8 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles