Postimees TV: NHLi suur noris suuremaga. Lõpptulemus oli ette teada

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New York Islandersi jäähokimängija Matt Martin otsustas suurest kasvuvahest hoolimata Boston Bruinsi hiiglasemõõtu Zdeno Charaga rusikavõitlusesse astuda.

Kes on see hull, kes tormab lähivõitlusesse Zdeno Chara suuruse mehe vastu? Nii mitmedki NHLi «kaklusklubi» kõvad vennad on seda proovinud. Enamasti on üritus lõppenud sõna otseses mõttes lüüa saamisega.

New York Islandersi Matt Martin otsustas iseendale väljakutse esitada. Teise kolmandiku alguses läks taplus käima otse lahtiviske järel (vaata videost alates 43. sekundist). Martin pidas vastu üllatavalt kaua. Chara pikad käed lihtsalt tagusid vastast. Lõpuks lõi Slovakkia hiid Martini külmavereliselt kummuli. Martini püüded vastasele pihta lüüa ebaõnnestusid.

Kuigi 191 sentimeetri pikkune kanadalane Matt Martin pole ka mingi liliput, nägi ta Chara kõrval välja nagu poisike. Kui uisud alt ära võtta, on 42-aastasel Charal kasvu koguni 206 cm.

Islanders löödi nokauti nii kakluses kui ka jäähokiväljakul. Boston võitis mängu 5:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles