Postimees TV: Lewis Hamilton ei saa enam nooruspõlve meelistoitu süüa

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA lõunaosariikides on kõik asjad suured: taevalaotus, vahemaad, praed ja selle tõttu pahatihti ka inimesed. Eelviimane on probleemiks Lewis Hamiltonile, sest kui ta varasemalt nautis Ameerikas kohalikku toitu, siis nüüd seab tema dieet suurriigi väisamisele teatud piirangud.

Hamilton, kes võib sel nädalal Teksases kindlustada oma viienda MM-tiitli, meenutas võistluseelsel pressikonverentsil oma kogemusi USA köögiga: «Ma elasin mingi aja Inglismaal USA õhuväebaasis ja need kanatiivad … Üks tüüp, kellega mu ema toona käis, ta tegi lihtsalt maailma parimaid kanatiibu. Vanasti tulin ma Ameerikasse ja proovisin neid.»

Praeguseks on briti toidueelistused muutunud. «Ma ei söö enam kana, sest olen taimetoidulisel dieedil, nii et ma ei tea, kuidas sellega siin olles lood on. Võib-olla pean terve nädalavahetuse pannkookide peal elama. Mul poleks selle vastu midagi,» naeris Mercedese liider.

Hamiltoni edu Sebastian Vetteli ees on neli etappi enne hooaja lõppu 67 punkti. Inglane vajab meistritiitli kindlustamiseks, et Ferrari piloot kaotaks talle sel võistlusel vähemalt kaheksa punktiga – kui Hamilton võidab, peab Vettel olema parimal juhul kolmas, briti teise koha puhul viies jne. Juhtub Hamilton esikuuikust välja jääma, jätkub tiitlijaht nädala pärast Mehhikos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles