Postimehe video: Zlatan Ibrahimovic lõi jälle värava

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Los Angeles Galaxy jalgpallimeeskond astus sammu lähemale Põhja-Ameerika jalgpalliliiga (MLS) play-off-mängudele, kui alistas läinud ööl koduväljakul 3:0 Seattle Soundersi.

Eelmisel nädalal karjääri 500. tabamuse kirja saanud Galaxy ründaja Zlatan Ibrahimovic skooris jälle, kui jõudis 11 meetri karistuslöögist sihile juba üheksandal minutil. Galaxyle kindlustasid kolmeväravalise võidu Ola Kamara ja Ema Boatengi tabamused vastavalt 40. ja 52. minutil.

Galaxy hoiab 11 võidu, kaheksa viigi ja 11 kaotusega (41 punkti) läänekonverentsis seitsmendat kohta ning jääb play-off’ist kolme silma kaugusele. Päästval kuuendal kohal on praeguse seisuga just Sounders. Põhihooaja lõpuni jääb Galaxyl pidada veel neli kohtumist.

Möödunud hooajal jäi Galaxy play-off’ist välja, kui teenis läänekonverentsis viimase koha. Sounders mängis aga MLSi finaalis, kus tunnistas Toronto paremust. Kui Soundersi näol on tegemist ühekordse (2016) MLSi meisterklubiga, siis Galaxy on võitjaks kroonitud rekordilised viis (2002, 2005, 2011, 2012, 2014) korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles