Postimehe video: Tallinna klubid, värisege! Narva Trans võitleb veel medali eest!

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel Tartu Tammeka alistamisega suure sammu neljanda koha suunas astunud Narva Trans mõtleb suisa medalist. Selle rääkis välja meeskonna kapten Artur Kotenko.

«Võitleme kolmanda koha eest, kui selline võimalus tuleb. Vaatame kõrgemale ja üritame ikka kolmandat kohta püüda, aga kas tuleb või mitte, on juba teine küsimus,» sõnas Kotenko vahetult pärast 28. vooru kohtumist Tammekaga.

Trans on türklasest juhendaja Cenk Özcani käe all pidanud Eesti meistrivõistlustel viis mängu ja seni pole keegi neist jagu saanud. Transil on nendest kohtumistest kirjas kolm võitu (Tallinna Kalevi, Kuressaare ja Tammeka üle) ja kaks viiki (Pärnu Vapruse ja Tallinna Floraga).

Mida on uus peatreener meeskonnas muutnud? «Me üritame mängida mööda maad. Hoiame palli, kontrollime ja mängime kompaktselt. Naudime hetkel, emotsioonid ja sisekliima on väga head,» vastas Kotenko.

Kui meeskonna kapten unistab medalist, siis reaalsus ja tabeliseis seda neile kohe kuidagi ei ennusta. Ühe enam peetud mängu juures jäädakse kolmandal kohal olevast Tallinna Levadiast maha kümne punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles