Tennisesaade: Prantsusmaa lahtistel selgusid esimesed poolfinalistid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste eilse päeva kokkuvõttev saade jõuab nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 eetrisse kell 13.

Meeste üksikmängus jõudis esimesena poolfinaali austerlane Dominick Thiem (ATP 8.), kes alistas 6:4, 6:2, 6:1 vigastusega võidelnud Saksamaa esindaja Aleksander Zverevi (ATP 3.). Poolfinaalis kohtub Thiem turniiri suurüllataja Marco Cecchinato (ATP 72.), kes lülitas numbritega 6:3, 7:6 (4), 1:6, 7:6 (11) konkurentsist tunamulluse võitja, serblase Novak Djokovici (ATP 22.). 25-aastase itaallase eduloo muudab eriliseks fakt, et ta polnud enne Prantsusmaa lahtiste algust võitnud suure slämmi turniiridel ainsatki kohtumist.

Naistest jõudsid esimestena nelja parema hulka ameeriklannad Madisson Keys (WTA 13.) ja Sloane Stephens (WTA 10.). Keys alistas 7:6 (5), 6:4 Kasahstani tennisisti Julia Putintseva (WTA 98.), Stephens võitis aga 6:3, 6:1 venelannat Darja Kasatkinat (WTA 14.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles