Rakvere treener videointervjuus: poisid ei saa aru, et viha ja kurjaga ei saa lõpuni mängida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas alistas Saaremaa võrkpalliklubi 3:0 (29:27, 25:17, 25:19) Rakvere võrkpalliklubi. Rakvere peatreener Andres Toode sõnul läks neile avageimi kaotuse maksma kohtunike eksimus Saaremaa geimpallil.

«Mängu tulemus oleks võib-olla ühele poolele jäänud, aga see esimene geim oleks meile väga palju motivatsiooni andnud. Meie plaan oli anda tugevam lahing kui suutsime. Meil on olnud juhtumeid, kus kohtunike vale otsus rikub meie mängu täiesti ära. Seda oli taaskord näha. Aga poisid ei saa sellest aru, et viha ja kurjaga ei saa lõpuni mängida. Mäng ise oli mängitav,» ütles Toode.

Saaremaa peatreener Urmas Tali polnud kindel, et kohtunikud avageimis eksisid. «See oli eksimus? Kurat, ma ei tea, pall läks pikaks sealt. Geimi lõpp oligi punkt-punktis. Ehk siis oleks mäng taas tasa olnud. Meil oli ka 24 punkti peal võimalus, aga mängisime selle maha. Geimilõpp oli tasavägine, aga teine ja kolmas geim oli juba kontrollitavam.»

Saaremaa edu Pärnu on nüüd üks punkt, mõlemal on kaks mängu ees. Eeldatavasti peaks Saaremaa nüüd põhiturniiri võitma? «Meil on rasked mängud veel ees, keskendume eelkõige neile. Meie hing ihkab hästi mängida, iseasi kas see alati ka tulemuses peegeldub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles