Postimehe video: Eesti kapten kiitis kaotuse järel Šveitsi väravavahti

Ott Järvela
, Kalevi spordihall
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallikoondis kaotas MM-valikmängus koduväljakul 22:26 Šveitsile ja minetas sisulised lootused play-off’i pääsemiseks (nende säilimiseks tuleks esmalt Šveitsi võõrsil kaheksa väravaga võita ja siis loota sobivatele tulemustele šveitslaste mängudes Bosnia ja Hertsegoviinaga).

Eesti kapten Martin Johannson kiitis pärast tänast kaotust vastaste väravavahti Nikola Portnerit ja kurtis enda meeskonna kehva viskepäeva üle. «Hea väravavaht – liikuv, dünaamiline, hea reaktsiooniga, pikka kasvu, mängib tugevas klubis. Aga kokkuvõttes tuleb öelda, et me ise ei pannud viskeid ära.

Väravavaht on väravavaht. Kõik oleme harjunud neile sisse viskama, aga täna eksisime. Tema oli parem. Ma ei tea, kas oskuste taha jäi. Pidanuks natuke kannatlikum olema. Võib-olla oli mängu alguses kramp sees. Me ei vaadanud ega oodanud, mida väravavaht teeb, vaid sooritasime viskeid kiirustades,» sõnas Johannson.

Laupäevases kordusmängus lubab Johannson anda Šveitsi meeskonnale lahingu hoolimata sellest, et Eesti jaoks on sisulised edasipääsulootused kustunud: «Ega me veeretama lähe. Tahame auga välja tulla, anname endast parima ja proovime esimesest minutist alates mängu sisse saada ja võtta kohtumist üks kaitse ja üks rünnak korraga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles