Janek Õiglane: Londoni MMi videote vaatamine tekitab siiani külmavärinaid

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kergejõustiku MMil neljanda koha saanud Janek Õiglane teenis aasta sportlase valimisel kolmanda koha. Kümnevõistlejale oli see suur tunnustus, sest ta figureeris esimest korda nõnda nimekate meeste kõrval.

«Mäletan, kui sain aasta parimaks kergejõustiklaseks, siis salamisi lootsin, et saan ehk aasta sportlase nominatsiooni. Aga kolme sekka jõudmine on minule suur au,» tunnistas Õiglane Postimehele ning lisas, et mõtleb tänini ka oma Londoni võistlusele.

«Minu vend on teinud igasuguseid videosid ning olen neid vahel vaadanud. Ütlen ausalt, iga kord kui neid vaatan, tekivad ikka külmavärinad. Need emotsioonid olid imelised, mis seal olid. See annab mulle lisamotivatsiooni,» meenutas Õiglane.

Võitjaks kuulutatud Ott Tänaku edus ta ei kahelnud. «Mulle ei olnud Oti valimine suur üllatus. Ta väärib seda. Ta on muidugi tiimi osa, aga austan otsust, et tema hääletamine lisati meessportlaste valikusse. Ta tegi siiski superhooaja. Siin pole midagi öelda,» lisas ta. 

Millised sihid seab äsja ajateenistuses sõduri baaskursuse läbinud Õiglane endale järgmiseks suveks, vaata Postimehe videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles