Fotod ja video: Tallinnas sattus avariisse politseiauto

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeval sattus Tallinnas Endla ja Tehnika tänava ristmikul avariisse väljakutsele teel olnud politseiauto.

Kella 12.06 paiku juhtus õnnetus Endla ja Tehnika tänava ristmikul, kus sõiduauto Chrysler PT Cruiser sõitis külje pealt sisse vilkurite ja sireeniga politseiautole.

Foto: Martin Ilustrumm
Foto: Martin Ilustrumm Foto: Maris Rumberg
Foto:
Foto: Foto: Martin Ilustrumm

Politseiauto liikus Endla tänavalt Kristiine poole ja Chrysler Tehnika tänavalt Balti jaama poole.

Inimesed avariis viga ei saanud, ent Chrysleri juht oli šokis ja kiirabitöötajad andsid talle kohapeal esmaabi. Sündmuskohale sõitnud avariipolitseinikud selgitavad, mis asjaoludel õnnetus juhtus.

Liiklus oli sündmuskohal mõnda aega häiritud ja trollibussid hilinesid.

Tund aega varem, kella 11 paiku juhtus õnnetus Tallinna ringteel suunaga Narva maantee poole. Seal põrkasid kokku sõiduautod Mazda ja Volkswagen. Inimesed õnnetuses viga ei saanud, kuid liiklus avariipaigas on siiani häiritud.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuik ütles, et õnnetuse põhjus ei ole selge, kuid selles võisid rolli mängida libedad teeolud. «Tänane ilm on väga muutlik ja ehkki Harjumaal on täna suhteliselt rahulik olnud, tuleb siiski arvestada, et teeolud võivad väga kiiresti muutuda,» sõnas Kuik.

Varem andis Ida prefektuur teada, et öiste külmakraadide ja varahommikuse vihma tõttu on Virumaal juhtunud juba mitu liiklusõnnetust. Enamasti on tegu olnud plekimõlkimistega, kuid kahel korral on õnnetusse sattunud inimesed vajanud siiski meedikute abi.

Kella 6.40 ajal juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal, kus Kiviõli-Sonda maantee 4. kilomeetril sõitis sõiduauto Ford teelt välja. Fordi roolis olnud 43-aastane naine toimetati tervisekontrolliks Ida-Viru keskhaiglasse.

Kella 7.10 paiku sõitis Lääne-Virumaal Tapa-Loobu maantee 23. kilomeetril teelt välja vastu puud mikrobuss Renault, mille roolis olnud 47-aastane mees toimetati Rakvere haiglasse. Mõlemad juhid viibisid autos üksi.

Maanteeameti teatel tuleb teedel miinuspoolel oleva temperatuuri ja vihmasaju tõttu arvestada paiguti jäiste ja libedate lõikudega, kohati piirab nähtavust udu. Libeduse tõttu tuleb juhtidel eriti ettevaatlik olla kõrvalmaanteedel ja väiksematel teedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles