Kallas ja Jõks käisid Keskerakonna toetust küsimas (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Presidendi valimiskogus teise vooru edasi pääsenud Siim Kallas ja Allar Jõks käisid küsimas Keskerakonnalt toetust teiseks valimisvooruks.

Siim Kallas käis Nordea kontserdimajas kohtumas Keskerakonna valijameestega. Kallas ütles, et ta palus nende toetust. «Eks näeb, mis nad teevad. Tundub, et on positiivset suhtumist, aga mitte küll nii väga suurelt.»

Nordea kontserdimajas asuvas Keskerakonna valimisstaabis käis toetust küsimas ka Allar Jõks. Viieminutilise kohtumise järel lahkunud Jõks ei öelnud otsesõnu ajakirjanikele, milline oli kohtumise tulemus.

Keskerakonna peasekretär Oudekki Loone ütles vahetult pärast tulemuste selgumist Postimehele, et Repsi teisest voorust väljajäämine oli väga napp ja tegelikult juhuslik.

Loone sõnul on kokku lepitud, et kui Repsi teises voorus ei ole, tullakse kokku ja arutatakse. Ta avaldas lootust, et sünnib üksmeelne otsus, kelle poolt teises voorus hääletada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles