Nõmme kortermaja keldris toimunud plahvatuses hukkus vanem mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Nõmmel asuva Mahla tänava kortermaja keldris toimus täna õhtupoolikul seni teadmata põhjusel plahvatus, milles hukkus vanem mees.

Häirekeskus sai täna veidi enne kella 16 teate, et Mahla tänaval asuva kortermaja keldrist kostus plahvatus.

Riigiprokuratuuri pressiesindaja teatel leiti keldrist vanema mehe surnukeha.

Ükski teine inimene viga ei saanud ning hoone konstruktsioone plahvatus ei ohusta.

Plahvatus toimus viiekorruselise kortermaja neljandas trepikojas. Teises trepikojas elav Vladimir ütles Postimehe ajakirjanikule, et tema sel ajal oma korteris viibides küll kuulis, kuid ei tundnud plahvatust, ja arvas esiti, et see toimus üldse kuskil kaugemal karjääris, mitte majas.

Elanikud ei oska arvata, mis võis plahvatuse põhjustada. Ollakse vaid kursis, et plahvatuses hukkus mees.

Ljubov ja Ljudmilla kolmandast trepikojast ei olnud plahvatuse ajal kodus. Äsja maja juurde jõudnuna kuulsid nad juhtunust ning on šokis.

Nad arvavad, et hukkunu oli majaelanik, kellel oli pääs keldrisse. Ljudmilla lisas, et piirkond on muidu rahulik, kuid viimasel ajal on majja palju uusi nägusid tekkinud.

Naabrite sõnul üüris hukkunud mees majas korterit välja, kuid käis ka ise tihti seal. Tegu olevat endise sõjaväelasega, kellel olnud psüühilised häired, väitsid naabrid. Alles täna öösel maganud mees trepikojas.

Samuti tõid naabrid välja, et mees oli agressiivne ja kippus elanikke ähvardama.

Pärast plahvatust keerati kogu majal vesi kinni.

Sündmuskohal teevad praegu tööd kaitsepolitsei ja politsei töötajad ning päästeameti demineerijad. Kohal on ka kiirabi.

Kõik juhtunu asjaolud tehakse selgeks kriminaalmenetluse käigus, mida viib läbi kaitsepolitseiamet ning juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles