Järelvaadatav: lastekaitse liidu aastakonverents

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees tegi reedel otseülekande Eesti Lastekaitse Liidu aastakonverentsilt, mis keskendus laste kehalise karistamise keelustamisele ja vaimsele vägivallale. Konverents on videosalvestusena järelvaadatav.

Kumu kunstimuuseumi auditooriumis toimuv konverents võttis luubi alla ka tuleva aasta 1 jaanuaril jõustuva uue lastekaitseseaduse.

Konverentsi ajakava

10.00 – Konverentsi avab sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna.

10.10 – MTÜ Lastekaitse Liit president Loone Ots annab ülevaate MTÜ Lastekaitse Liit poolt läbi viidud arvamusküsitlusest «Lapse osalemine pereelus».

10.20 – Algab konverentsi esimene osa – kodu.

10.25 – Ettekanne Anne Kleinbergilt, millele järgneb paneeldiskussioon, kus osalevad lisaks ettekandjale Tõnu Ots, Ly Kasvandik ja Kadri Järv-Mändoja.

11.30 – Kohvipaus.

12.00  Algab konverentsi teine osa – lasteaed ja kool.

12.05 – Ettekanded teevad Merit Lage ja Terje Äkke. Ettekannetele järgneb paneeldiskussioon, kus osalevad lisaks ettekandjatele Jürgen Rakaselg ja Jete-Ri Jõesaar.

13.30 – Lõunapaus.

14.30 – Algab konverentsi kolmas osa – ühiskond.

14.40 – Ettekanded teevad Miia Pitkänen ja Joanna Karu ning sellele järgneval arutelus osalevad lisaks ettekandjatele õiguskantsler Ülle Madise, Igor Gräzin ja Mia Marta Ruus. Miia Pitkäneni ettekanne on inglise keeles, kohapeal tagatakse soovijatele sünkroontõlge eesti keelde.

16.25 – Kokkuvõtted ja konverentsi lõpetamine.

Konverentsi moderaatorid olid Kadri Valner ja Nikolai Kunitsõn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles