VIDEO Muusik Marek Rosenberg otsib uude bändi naisvokalisti

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Laulja.
Laulja. Foto: Ekraanitõmmis videost.

Ansambli Recovery asutaja ja eestvedaja Marek Rosenberg on loomas uut bändi ja otsib naislauljat. Uus muusikakollektiiv hakkab viljelema tantsumuusikat nullindate stiilis. «Kui sul on esinemiskogemus ja puudub lavahirm, anna endast märku!» ütleb Rosenberg. 

«Uue bändi nimeks saab arvatavasti Zeros,» avaldab muusik ja näitleja Marek Rosenberg (38), kes lisaks Recovery bändi eestvedamisele on loomas veel ühte uut tantsumuusika ansamblit. «Kuna hakkan tegema uue bändiga nullindate stiilis muusikat, siis seepärast saabki nimeks ilmselt Zeros,» ütleb ta.

Marek Rosenberg
Marek Rosenberg Foto: Erakogu

Rosenbergi bänd Recovery tegutseb Eesti muusikamaastikul alates 2013. aastast andes 90ndatel südameid vallutanud hittidele uue kuue. 

Et uus bänd sündida saaks, tuleb leida laulja. «Tartumaal otsime uude loodavasse bändi naisvokalisti,» ütleb Rosenberg. 

«Kui oled eelnevalt tegelenud laulmisega, sul on esinemiskogemus ja puudub hirm lavalemineku ees, võta meiega julgelt ühendust. Saada meile oma lauluoskust kinnitav helifail või video (YouTube, mp3),» ütleb Rosenberg. Meiliaadress, millele fail või video saata, on bergrecords@gmail.com 

Kandideerima on oodatud 25–35-aastased naisvokalistid. Soovitatav elukoht Tartu või Tartu maakond. Kasuks tuleb B-kategooria juhiluba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles