JÄRELVAADATAV ⟩ TalTech/Tradehouse jätkas laitmatut seeriat

Sport
Copy

Optibeti naiste võrkpalli Balti liigas alistas kodusaalis mänginud TalTech/Tradehouse 3:0 (25:12, 25:18, 25:18) Võru Barruse. TalTech on võitnud Balti liigas kõik üheksa kohtumist. 

Ühtlaselt mänginud TalTechi võistkonnas kogus vähemalt ühe punkti 11 erinevat mängijat, resultatiivseimana märgiti Dzintra Lemberi kontosse 11 punkti. Johanna Sova lisas võõrustajatele 10 punkti. Salme Adeele Hollas ja Liisa Provotorov lõpetasid kohtumise Võru võistkonna ridades seitsme punktiga.

Võrulannad jäid hätta koduvõistkonna rünnakute ja servidega, kui TalTech lõi punktiks 40% rünnakutest ja servijoone taga teeniti 12 punkti. Kagu-Eesti võistkonna rünnakuefektiivsus oli 27% ja serviässasid löödi neli. Mängu kordus on nähtav SIIN.

Teine Eesti võistkondade omavaheline vastasseis kujunes tasavägisemaks, kui kodusaalis mänginud Audentese SG/Noortekoondis pidi pärast avageimi võitmist leppima 1:3 (27:25, 25:27, 19:25, 15:25) kaotusega Tartu Ülikool/Bigbankile. Seejuures oli külalistel esimeses geimis 24:22 eduseisus kasutada kaks ja 25:24 eduseisus üks geimpall, võõrustajatel omakorda teises geimis 24:23 ja 25:24 eduseisus kokku kaks geimpalli. Seega võtsid tartlannad põhiturniiri esimeses ringis saadud 0:3 kaotuse eest magusa revanši.

Kaheksa blokipunktiga säranud Mari Arak panustas võitu 16, Ingris Suvi samuti 16, Laura Reiter 11 ja Liisbet Pill 9 punkti. Nora Lember tõi koduvõistkonnale 22, Carmel Vares 16 ja Karlotta Kattai 14 punkti.

Tartu naiskond pani võidule aluse tulemusliku blokiga, mille abil teeniti koguni 19 punkti. Audentese SG/Noortekoondis kogus blokis kuus punkti. Servieksimusi kogunes võitjatel 14 ja ässasid üheksa, kaotajad tegid servil 17 eksimust ja lõid neli ässa. 

Turniiritabelis on kõik üheksa mängu võitnud TalTech/Tradehouse`il parimana kirjas 26 punkti, Jonavos Aušrine järgneb teisena 22 punktiga. Seitsmendana jätkaval Tartu Ülikool/Bigbankil on koos 10 ja kaheksandana jätkaval Audentese SG/Noortekoondisel 7 punkti. Barrus/Võru Võrkpalliklubi hoiab kuue punktiga kümnendat kohta.

Pühapäeval kell 13 kohtub Audentese SG/Noortekoondis kodusaalis Võru esindusega ja kell 14 TalTech/Tradehouse Tartu võistkonnaga. Oktoobri alguses toimunud omavahelises vastasseisus võttis kodupubliku ees mänginud Võru 3:1 võidu.

Enne mängu:

TalTech/Tradehouse on Balti liigas pidanud tänavu kaheksa kohtumist, milles tundnud ainult võidurõõmu. Võru Barruse naised on platsile astunud üheksal puhul ning neil on ette näidata kaks võitu ja seitse kaotust. 

Naiskonnad on korra tänavu juba omavahel ka kohtunud, nädala tagasi Võrus toimunud duelli võitis TalTech/Tradehouse kindlalt 3:0 (25:20, 25:21, 25:18).

Naiste võrkpalli Balti liiga
Naiste võrkpalli Balti liiga Foto: EVF
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles