VIDEOINTERVJUU ⟩ Tantsusaate võidust napilt ilma jäänud Jüri Ratas endast valmistatud kujust: sellest ma olen küll peenem!

Copy
"Tantsud tähtedega" 2022 teine koht Jüri Ratas ja Kristina Tarmet
"Tantsud tähtedega" 2022 teine koht Jüri Ratas ja Kristina Tarmet Foto: Pilt videost

Saate «Tantsud tähtedega» finaalis saavutasid teise koha Jüri Ratas ja Kristina Tarmet. Ratasele kingiti finaalsaate puhul temast tehtud elusuurune kuju, millest mees on enda sõnul nüüdseks juba tunduvalt peenem. Vaata videost, mis emotsioonidega paar saatest lahkub ning mis üllatusi neil veel rahvale varuks on!

Tantsusaate finaaliks sai Jüri Ratas kingituseks temast tehtud elusuuruse kuju! «Üks ettevõte, kelle töötajate lapsed on tantsijad ja nad soovisid aitäh öelda, et ma pöörasin tähelepanu meeste tervisele, ma pöörasin tähelepanu sellele, et liigne ülekaal, mis mul oli, natuke on ka hetkel, sellega tuleb tegeleda,» selgitas Jüri kuju tagamaid.

Paar jagas, et teisele kohale jäämisega olid nad arvestanud. «Me olime selleks valmistunud,» sõnas Kristina. Mõlemad tunnistasid, et olid saate tõttu pidanud loobuma perega koos veedetud ajast ning on õnnelikud, et saavad nüüd lastega selle aja tagasi teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles