MEELEOLUKAS VIDEO ⟩ Skandaalne ärinaine Tiiu Järviste mängis Raekoja platsil tänavahokit

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy

Tänavu tähistati Raekoja platsil esimest adventi hoopiski uutmoodi. Vanalinna kohviku omanik Vello Leitham otsustas sugulastega keset rahva suminat hokit mängida ning kaasas sellesse isegi möödujaid. Nende väravavahiks oli ulatuslikus rahapesus kahtlustatud ärinaine Tiiu Järviste. «Ilma Tiiuta ei juhiks me seda mängu!» hüüatas Leitham.

Tallinna vanalinnas asuva kohviku Kehrwieder omanikule Vello Leithamile tulid Kanadast külla sugulased, kes kõik muuseas oskavad rääkida eesti keelt. «Ma pole mingi väliseestlane. Lahkusin Kanadast 22-aastaselt ja nüüd olen elanud siin lausa 23 aastat,» rääkis Kanadas sündinud Leitham.

Vello Leitham.
Vello Leitham. Foto: Elu24

Pühapäeval umbes kella kümne paiku õhtul otsustasid nad Raekoja platsil keset jõuluturu suminat tähistada esimest adventi lustaka hokimänguga. «Talv tähendab hokit ja meie mängime siin tänavahokit,» sõnas lõbusas tujus kohvikupidaja.

«Kohal on mu poeg Uku, Eke, Aho, minu õepoeg Cedrik Montrealist, tema õde Keili ning Jacob Torontost. Toronto pole võitnud Stanley karikat aastast 1967!» lisab Leitham rõõmsalt.

Nende mäng oli nii põnev, et sellest tahtsid osa saada ka möödujad, isegi ukrainlased. Lõpuks peetigi maha üks korralik hokimatš. «Annabel mängib esimest korda hokit ja otsustas nüüd, et see on tema kõige lemmikum mäng,» tutvustas Leitham uut mängijat.

Tiiu Järviste hokit mängimas.
Tiiu Järviste hokit mängimas. Foto: Elu24

Leithami võistkonna väravavahiks oli ei keegi muu kui ärinaine Tiiu Järviste, keda on süüdistatud kaheksa miljoni euro omastamise katses. Näib, et ta nautis esimest adventi täiel rinnal, tema silmad lausa särasid.

Hokimängijad Raekoja platsil.
Hokimängijad Raekoja platsil. Foto: Elu24
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles