VIDEO ⟩ Jaan Toots: me oleme kõik Lõuna-Eestis õnnetud - siia suured investeeringud ei jõua

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Foto: Pilt videost

Keskerakonna esimehekandidaadi Jaan Toots sõnul on kampaaniaperiood olnud kolm nädalat hommikust hilisõhtuni ja väga intensiivne. Ta ei oska hetkel hinnata, kui suur häältesaak tal võib olla. «Ma arvan kindlasti, et Lõuna-Eesti on taga. Me oleme kõik õnnetud, et siia suured investeeringud ei jõua,» nentis Toots.

Väga palju on räägitud tema tegevusest Keskerakonna Tartu piirkonna juhina, kus mindi Tartus opositsiooni ning valimiste tulemusel kaotati linnavolikogus kohti. Kas see on tekitanud pingeid erakonnas? «Me läksime ise opositsioon, me ei saanud muidu vana juhtkonna inimesi ära,» vastas ta. «Pigem Tallinnas tekkis probleem, mitte Tartus,» lisas Toots. 

Ta meenutas, et eelmisest linnavalitsuse delegatsioonist ei osutunud keegi piirkonna juhatuse valimistel valituks. «Sellest tekkis olukord, kus nad pidid tagasi astuma, et siis Tartus abilinnapeadeks pannakse uued inimesed nende ametikohtadele paika. Kui see ei õnnestunud, siis ma ütlesin härra Klaasile (Tartu linnapea Urmas Klaas - toim.), et me astume tagasi,» selgitas Toots. Ta rõhutas, et keegi ei ajanud Keskerakonda Tartus võimult. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles