VIDEO Kuum kaup! Tartu stripiklubi jageleb taas lipuvarastega: ajab ikka närvi küll...

Elu24
Copy
Foto: Stripclub/ Facebook

Tartu stripiklubi lipud kaovad kui soojad saiad!

Facebooki grupis «Märgatud24 Tartus» teatab Laial tänaval tegutsev stripiklubi, et nende maja küljes lehvivad lipukesed on taas rändama läinud.

«Tundub, et meie Stripclub on saanud inimestele väga südamelähedaseks ning soovitakse endale mälestuseks taaskord lippe võtta. Ootame neid jälle hea meelega tagasi,» seisab ühismeediasse tehtud postituses.

Kõigest paar kuud on sellest, kui kamp noorukeid pätsas mööda minnes maja küljes lehvinud lipud.

Elu24-le tõdes klubi juhataja, et olukord teeb pahaseks. «Läksin ikka närvi, kui avastasin, et lippe jälle ei ole. Milleks varastada, kui ukse peal on kaks turvakaamerat,» jääb talle mõistmatuks. «Samas logo on ju lippudel ilus...» naljatles ta.

Aprilli keskpaigas kirjutas Elu24, et Tartu stripiklubi otsib lipuvargaid. «Need noorukid, kes te väga tahtsite Tartu stripiklubi uksest sisse piiluda ajavahemikus 02.45–03.15, märkasime teid klubi lippe varastades. Nali naljadeks, video salvestus olemas, inimlikult annan teile aega lippe tagastada enne, kui asi läheb politseisse ja saate oma jama kaela,» seisis toona Facebooki grupis «Märgatud24 Tartus».

Mõned kuud tagasi, kui lipud pihta pandi, lahenes asi siiski ilma politsei sekkumiseta. 

«Ühe tõid viisakalt tagasi, teise eest maksid kahjutasu – 20 eurot,» nentis klubi juhtaja Elu24-le, öeldes, et loodetavasti laheneb asi ka seekord sedapsi. 

Viimane tõdes, et lipud asuvad liiga madalal ja sestap on need kergeks saagiks, ent paraku ei luba ühistu neid väidetavalt kõrgemale panna. 

Stripiklubi lipuvargad.
Stripiklubi lipuvargad. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles