VIDEOREPORTAAŽ ⟩ «Drift on parem kui seks?!» Suve kuumim driftivõistlus ajab Sander Leppnurme südame puperdama

Copy

2. ja 3. juulil toimub Tallinnas Saku suurhalli juures Baltic Drift Championshipi ja street-klassi karikavõistluste kolmas etapp. Elu24 reporter Aleksandra Jürman ja «Armastuse maleva» driftikunn Sander Leppnurm toovad video vahendusel teieni «Suurhalli drifti» autospordivõistluse melu ja sõitjate muljed.

Reedest pühapäevani toimub Tallinnas Saku suurhalli juures drifti Balti ja Eesti meistri- ning karikavõistluste etapp. Lisaks Eesti sõitjatele osalevad võistlejad Lätist, Leedust ja Soomest.

Eelmisel Balti meistrivõistluste etapil Leedus saavutas esikoha Kevin Pesur. «Suurhalli võistlus tuleb pingeline kõigis võistlusklassides – rada on keeruline ning punktivahed väikesed,» rääkis Kerli Mängel Eesti Autospordi Liidu drifti alakomiteest. «Eesti meistrivõistluste võitjaid ootavad ka ahvatlevad auhinnad.»

Saku suurhalli taga asuv rada on pealtvaatajatele täies ulatuses jälgitav. Parema nähtavuse huvides on toonud korraldajad kohale veoautode poolhaagised, mis moodustavad poolkaares pargituna omalaadse seisutribüüni.

Kolmanda semi-pro-etapi võitjad:

1. koht Simon Suvemaa

2. koht Frederik Strelkov

3. koht Karel Piiroja

Pro-etapi võitjad:

1. koht Kevin Pesur

2. koht Nicolass Bertans

3. koht Raivis Alkšars

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles