FOTOD JA VIDEO Tartu noored võitsid «Kui vana ma olen?» saates rekordsumma

Spekter
Copy

Eile õhtul võitsid Tartu noored Jaan ja Berta Kanal 2 telemängus «Kui vana ma olen?» saate senise rekordsumma – 7950 eurot. 

Saate maksimaalne võidusumma on 10 000 eurot – selleks oleks saate võistlejatel tulnud täpselt ära arvata kuue võõra inimese vanus. Iga eksitud aasta võtab võidusummast maha teatud summa ning iga arvatava puhul on võistlejatel kasutada ka üks vihje. Mida täpsemad on pakkumised, seda suurema summa võib võita.

Vaata võidukat hetke saatest:

Saates edukad Jaan ja Berta tulevad heade mõtete linnast Tartust. Neile meeldib teha palju sporti: käia jõusaalis, ujumas, jooksmas, rattaga sõitmas. Eelmisel aastal alustasid nad sõpradega traditsiooni – võistelda igal aastal omavahel 10- ja 7-võistluses. Mõlemad töötavad idufirmades finantsalal, kuid koroona tõttu on neist viimasel aastal saanud kaaslased ka kodukontoris. Lisaks abistab Berta aeg-ajalt pisikesi iluvõimlejaid oma unistustele lähemale jõuda ning Jaanile meeldib valepidi kitarri mängida ja lisaks ka laulda. Nad on ka suured looduse- ja loomasõbrad.

Oma võidusumma plaanivad noored kas investeerida või kasutada reisimiseks.

Vaata saadet Apollo TVs. Konto loomisel teenus 30 päeva tasuta!

Tutvu võistlejatega:

Tänavu kevadel võitsid saates suurema summa raha samuti üks noor ja kaunis paar – vaata lähemalt siit: VIDEO 〉 Emotsionaalne hetk uuest saatest «Kui vana ma olen?»: mul pole kunagi nii palju raha olnud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles