VIDEO ⟩ Keili Sükijainenit tabas tele-eetris pisaraterohke emotsioonilaine

Spekter
Copy

Pühapäeva õhtul kell 20.05 jõuab Kanal 2 eetrisse esimene osa südamlikust head tegevast saatest «Südamesoov». Saate produtsent ja saatejuht Keili Sükijainen käis «Õhtu!» saates tutvustamas avasaate lugu, mis talle otse-eetris uuesti pisarad silma tõid. 

 

«Südamesoovi» eesmärk on kutsuda üles enda ümber märkama tublisid, innustavaid ja toetavaid inimesi, kellel endal ehk midagi vajaka ja kelle südamesoovi saaks saate abiga täita.

Esimene saade läheb Keili Sükijaineni eestvedamisel külla Võrumaal elavale suurperele. Inge ja Timo võiksid juba aastaid tunda end mugavalt ja end vanavanemateks pidada, kuid on võtnud oma südameasjaks pakkuda kodu lastele, kes vajavad seda rohkem kui midagi muud. Nende kuus kasulast, kes on pärit kolmest erinevast suguvõsast, on kasvanud aastate jooksul tõeliselt ühtseks perekonnaks. Inge on teiste abistamisega tegelenud terve oma elu ja olnud lastekodulastega seotud juba kaks aastakümmet. Missioon teha head on kogu perekonna jaoks praegu nii südameasi kui vanemate töö. Inge ja Timo töötavad mõlemad ülemaailmse heategevusorganisatsiooni Päästearmee Võru korpuses. Nad hoolitsevad selle eest, et ümberkaudsetel vähekindlustatud peredel oleks toit laual ja lastel kõik vajalik olemas. Pere südamesoov täidetakse juba sel pühapäeval.

«Südamesoov» on Kanal 2s pühapäeval kell 20.05.

Vaata saadet Apollo TVs.

«Südamesoov»
«Südamesoov» Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles