Vaata ülekannet ⟩ Kes jäktavad teisel hooajal ROG CS:GO Meistriliigas?

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

ROG CS:GO Liiga teise hooaja ootuses toimuvad 9. augustil Meistriliiga üleminekumängud. Seal selguvad, millised võistkonnad saavad uueks hooajaks Meistriliigasse ja kes peavad mängima veel Teises liigas.

Üleminekumängudesse pääsesid kuus võistkonda, kellest kaks on vahetanud nime ning liikunud ka uute organisatsioonide alla. Esimesel hooajal Meistriliigas mänginud Cathouse ja Punapead jätkavad teisel hooajal sama nimega. Nende Meistriliiga kohtadele pretendeerivad Teise liiga ülekaalukalt võitnud Lesgedi, teiseks tulnud Team Titan, kes nüüd mängib Lions NXT nime all, Wortex, kes on nüüd 1nitiative Esports, ning Ratsport.

ROG CS:GO Liiga teine hooaeg alustab oktoobris ning Meistriliigas jätkavad kaheksa võistkonda. Üleminekumängud toimuvad 9. augustil algusega kell 19:00. Ülekannet kommenteerivad Karl-Alari Varma ja Tõnis Piirits ehk Seep. Ülekandele saab kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Twitch.tv vahendusel.

28. Ja 29. augustil leiavad aga aset Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistluste Eesti kvalifikatsioonid, millele registreerimine on avatud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles