JÄRELVAADATAV ⟩ Riistvõimlemises jagati välja kolm medalikomplekti

Sport
Copy

Riistvõimlemises jagati täna välja kolm medalikomplekti, esimesena selgus olümpiavõitja meeste rõngaharjutuses, seejärel juba naiste vabaharjutuses ja viimaks meeste toenghüppes.

Meeste rõngaharjutus (10.50 – 11.35):

Tulemused:

Foto: Kuvatõmmis

Naiste vabaharjutus (11.55 – 12.30):

Tulemused:

Foto: Kuvatõmmis

Meeste toenghüpe (12.50 – 13.25):

Tulemused:

Foto: Kuvatõmmis

Enne ülekannet:

Meeste rõngaharjutuse finaal. Kvalifikatsioonis astus võistlustulle ligi 70 sportvõimlejat 40 riigist. Finaali on jõudnud neist kaheksa paremat. Tiitlikaitsjaks on kolmekordne maailmameister, viiekordne Euroopa meister kreeklane Eleftherios Petrounias.

Naiste vabakava finaal. Naiste vabakava teostatakse muusikalise saatega, lisades võistlusele täiendava mõõtme. Kohtunikud hindavad iga sportlast nende teostatud tehnika keerukuse ja esteetika osas, võttes arvesse ka muid aspekte, nagu tasakaal ja stabiilsus. Tiitlikaitsjana pidanuks areenile astuma neljakordne olümpiavõitja ja 19-kordne maailmameister ameeriklane Simone Biles, kes aga viimasel hetkel võistlemisest loobus.

Meeste toenghüppe finaal. Eelvõistluses alustas ligi 20 sportlast 15 riigist, finaali on jõudnud kaheksa paremat. Rio mängudel võitis meeste toenghüppe Ri Se-gwang Põhja-Koreast, hõbe läks Denis Ablyazinile Venemaalt ning pronks Kenzo Shiraile Jaapanist, kuid Tokyos pole keegi neist oma saavutust kaitsmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles