Mis on teenuste koondaja GetaPro.ee ja kuidas selle pealt raha teenida?

Copy
Foto: Shutterstock

Teenuste koondaja (turg) on internetipõhine platvorm, kus sõlmitakse tehing töövõtja ja kliendi vahel. Vaatame portaali GetaPro.ee eeskujul, kuidas siin teenusepakkuja saab raha teenida ja klient vajalikke spetsialiste otsida.

Koroonaviiruse olukord on internetipõhisele turule kasuks tulnud ja näidanud inimestele, et teenuste tellimine on sama lihtne kui Amazonist kaupade tellimine. GetaPro.ee - see on suurepärane vahend kõigile, kes pakuvad teenuseid, alates vabakutselistest kuni ettevõteteni, kes otsivad uusi kliente.

Foto: GetaPro

Olete teenusepakkuja

Teenuste koondaja kasutamiseks on vaja vaid kahte asja – registreerimist ja soovi töötada.

Portaalis GetaPro.ee saab registreeruda iga spetsialist, olgu selleks ehitaja või advokaat, fotograaf või aednik, torumees või kuller.

Kellel tasub seda proovida?

  • Neil, kes aktiivselt kliente otsivad. See on kiire ja tõhus - kõik kliendid on koondunud ühte kohta ja teatavad kohe oma vajadustest.
  • Vabakutselistele. Teenuste koondajast leiate oma „vabast aknast” kiiresti kliendi ja seega on teil alati tööd.
  • Neil, kes tahavad end omal käel proovile panna. Kui teil on raske otsustada, kuidas oma ettevõtet alustada, kasutage stardiplatsina teenuste koondajat, et mõista, kuidas jätkata.
  • Neil, kes otsivad võimalust lisaraha teenida. Siit leiate endale lisatellimusi igale maitsele.
  • Professionaalsetel ettevõtetel. See on suurepärane viis töötajate tööseisakutega võitlemiseks. Teenuste portaalis tellimusi vastu võttes annate oma kollektiivile tööd, suurendate oma kasutegurit ja tõstate ettevõtte käivet.

Kuidas see toimib?

Kõigepealt tuleb läbida standardne registreerimisprotseduur – 2 minutit ja täita profiil – 5–10 minutit. Kirjeldage oma teenuseid, lisage fotosid, kandke üle arvustusi oma kodulehelt või Facebooki lehelt, kui selliseid on.

Edasi on kõik lihtne – saate teateid uute tellimuste kohta, otsustate, milline tellimus võtta ja saadate kliendile oma tingimused. Kui klient valib teid, võtke temaga ühendust ja täpsustage üksikasjad.

Kui palju ma saan teenida?

See on täielikult teie enda otsustada. GetaPro.ee poolt pole siin mingeid piiranguid, võtke nii palju tellimusi kui suudate täita. Keskmine hind tellimuse eest kõigub sõltuvalt teenusest 100-500 euro vahel.

Numbrid on suhtelised, need sõltuvad teie kvalifikatsioonist ja teenusevaldkonnast, samuti teie valitud strateegiast. Võite teenida 500-600 eurot kuus lisatuluna või 2000-3000, kui see on teie alaline töö.

Kuidas tellimust saada?

Portaalil on teenusepakkujatele soovitused, kuidas kujundada profiili ja kirjutada pakkumisi nii, et klient valib teid.

Teenuste koondaja suur pluss on see, et mida rohkem tellimusi te täidate, seda kõrgem on teie hinnang ja seda rohkem on võimalusi teenida. Süsteem ise tuletab kliendile meelde, et anda arvustus, kui teie selle äkki unustasite. Praktika näitab, et rahulolev klient jätab meeleldi tänusõnad, sest sellistel saitidel on seda väga lihtne teha.

Olete klient

Oletame, et teil on vaja sillutada kividega väike ala maja lähedal. Te pole seda varem teinud ja teil pole ühegi spetsialisti kontakte.

Võite küsida sõpradelt või otsida teadetetahvlitelt. Ainult, et esimesel juhul ei pruugi tuttavate soovitused anda soovitud tulemust ning teisel juhul teate meistrist ainult seda, mida ta endast ise kirjutab.

Mis kõige ebameeldivam – teil ei ole mingeid tagatisi, et meister ilmub määratud ajal, ei hakka kõike pidevalt homse peale lükkama või ei kao koos ettemaksuga üldse ära.

Kuidas tellimust vormistada?

Oletame nüüd, et otsite sillutise panijat läbi teenuste koondaja GetaPro.ee

Selleks tuleb lihtsalt minna veebisaidile ja panna tellimus üles, intuitiivselt.

Reeglina on teenuseid koondavatel veebisaitidel erinevad näpunäited, GetaPro 'l on isegi hinnakalkulaator, et teil oleks lihtsam orienteeruda.

Pärast seda saate meistritelt hinnapakkumisi ja valite, milline sobib teile kõige paremini.

Ja kus on garantii, et spetsialist ei peta?

Tänu sellele, et teenusepakkujad saavad arvustusi, on see iseenesest juba filter hoolimatute spetsialistide väljasõelumiseks. GetaPro praktika näitab, et teenusepakkujad väärtustavad oma mainet ja 97% juhtudel erimeelsusi isegi ei teki.

Siiski, kui meistriga tekib konflikt, siis saab selle lahendamiseks alati teenuste koondajaga ühendust võtta.

Teenuste koondajad on tulevik?

Teenuste koondajad on väga mugav võimalus nii teenusepakkujatele kui klientidele. Riskid on viidud miinimumini, mis toob meid kohta, kus mõlemad osapooled on õnnelikud.

Hetkel töötab GetaPro täiesti tasuta - kõik registreeritud spetsialistid saavad portaali teenuseid kasutada ilma vahendustasuta. Soovitame seda võimalust kindlasti kasutada!

Copy
Tagasi üles