Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) ülemarsti Peep Talvingu ründamise veebruari alguses talletas haigla taga asuva parkla turvakaamera, millelt on näha, et Talving jooksis põgenevale ründajale järele, et ta kinni pidada.

Teda uriiniga visanud Toomas Wilsonile järele joostes väänas ülemarst oma jala hüppeliigest ja otsustas jooksmise lõpetada. Talving tunnistes, et põgeneja jälitamine ei tundunud talle ka turvaline tegevus.

Juhtunu salvestas PERHi taga Retke tee ääres asuva parkla turvakaamera, millelt on näha, kuidas Toomas Wilson jalutab veel valgel ajal parklas, kummardub Talvingu auto juurde ja torkab läbi parempoolse tagumise rehvi.

Kolm ja pool tundi hiljem salvestas kaamera, kuidas Wilson tuleb, uriiniga täidetud kanister käes parkla juurde ja jääb ootama. Märgates Talvingut autole lähenemas, kiirustab ta parklasse, rebib lahti auto ukse ja viskab uriini autosse.

Järgneb rüselus ja Wilson jookseb minema. Talving jookseb talle järgi, kuid otsustab ühel hetkel jälitamisest loobuda.

Talvingu sõnul käis tal rünnaku hetkel peast läbi, et ta valati üle bensiiniga ja kohe tõmbab ründaja tikku, et ta põlema panna.

Kommentaarid (15)
Copy