VIDEOLUGU ⟩ Maanoori utsitati ohje enda kätte haarama

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Noortel tuli läbi teha või lahendada etteantud olukordi, et seeläbi korrastada mõtteid, sõnastada tundeid ja treenida eneseväljendusoskust.
Noortel tuli läbi teha või lahendada etteantud olukordi, et seeläbi korrastada mõtteid, sõnastada tundeid ja treenida eneseväljendusoskust. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Paarkümmend noort kolmest Lõuna-Eesti piiriäärsest vallast suleti läinud nädalavahetusel kaheks päevaks Kõvera küla puhkemajja Võrumaal, kus ühistegevuste ja mängude kaudu süstiti neisse otsustusjulgust ning tahet ohjad igas mõttes enda kätte haarata.

«Oleme koostanud noorte kaasamise tegevuskava, et nad julgeks ja oskaks ennast väljendada ja et neil tekiks kontakt otsustajatega,» rääkis MTÜ Piiriveere Liider tegevjuht Endla Mitt.

Enam kui paarkümmend Räpina, Setomaa ja Võru valla Orava ning Misso piirkonna noort vanuses 14–19 aastat harjutasid kahe päeva jooksul, kuidas oma mõtetes selgus luua, kuidas neid avaldada ning kaaslastega koostööd teha. Lahendada tuli mitmesuguseid situatsioone või ka näiteks püstitada mitmekesi ajalehtedest torn, mis vähemalt mõne minuti püsti püsiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles