Valitsev Eesti meister Tartu sai tänavu juba teise kaotuse

Postimees Sport
Copy

Eesti jäähoki meistriliigas ehk Coolbeti hokiliigas sai hooaja teise kaotuse valitsev Maarjamaa meister Tartu Välk 494, kes jäi 4:7 alla HC Panterile.

Pealinnaklubi asus kohtumist juhtima juba viiendal minutil, kui kontrarünnakus oli täpne Igor Grigorjev. Fedor Gusynin viskas seejärel küll kaks väravat ka Tartu eest, kuid avakolmandiku võitsid siiski võõrustajad. Täpsed olid veel Daniel Baranek ja Danil Tsarkovskyi. 

Teisel perioodil olid Pantrite eest resultatiivsed veel Jaanus Sorokin, Mihkel Võrang, Paul Sillandi ja Saveli Novikov, nende tabamuste vahel jõudis kübaratriki ära vormistada Tartu poolelt Gusynin. 

Viimasel kolmandikul suutis Tartu Aleks Morozovi käe läbi kõigest ühe värava tagasi visata ning kohtumine lõppeski Pantrite 7:4 võiduga. 

Päeva esimeses kohtumises alistas HC Vipers 7:2 Kohtla-Järve HV Everesti. 

Enne mängu:

Panter on sel hooajal pidanud vaid ühe mängu, kui kaks nädalat tagasi oldi võõrsil 4:2 üle Narva PSKst. Tartul on kirjas kaks kohtumist: avanädalavahetusel kaotati lisaajal 5:6 HC Everestile, eelmises voorus tehti HC Vipersile säru suisa 14:1.

Seega tasub tänasest Haabersti jäähallis toimuvast lahingust oodata ohtralt väravaid, sest Välk on sellega sel hooajal palju silma paistnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles