SELLE NÄDALA ARTER Supervormis Priit Võigemast ja Terviseameti värske juht Üllar Lanno

Arter
Copy

Selle nädala Arteri kaanestaariks on tippvormi nautiv näitleja Priit Võigemast, kes astub üles peaosas peagi linastuvas kodumaises spioonifilmis «O2». Ta räägib põhjalikus usutluses värske filmirolli keerukamatest nüanssidest ja segasest ajalooperioodist, kuhu film vaataja viib. Jutuks tuleb ka rohkelt kiidetud Draamateatri lavastus «Lehman Brothers» ning Võigemasti teised tähelepanuväärsed rollid kinos, teatris ja argielus.     

Lisaks teeb Arter mõned kiiremad ringid võistluskardiga ning tutvustab noort ja andekat klassikatähte Tähe-Lee Liivi. 

Kas teadsite, et noore Eesti riigi majanduslik kitsikus oleks äärepealt viinud Terviseameti värske juhi Üllar Lanno pärast Tartu ülikooli arstina lõpetamist Ameerikasse. Selle asemel sattus ta optikaärisse ja pärast tema sõiduauto vargust autoärisse. Lanno räägib Arterile, mis utsitas teda lahkuma viimaselt, väga põnevalt töökohalt Eesti kohtuekspertiisi instituudis. 

Proovime järele, mis tunne on end nahkhiire kombel pea alaspidi lakke riputada ja siis ümber õhurõnga seksikalt sõlme keerata. 

Haapsalu pisikese kokandustoa Pliit ja Plika perenaine Kerli Leier võtab omamaiste õunte küpsedes alati sahtlist välja lapsepõlvemaitselise Juubeli tordipulbriga õunakoogi retsepti, ent katsetab ka uusi küpsetisi. Lehmakommidega õunakook on üks neist.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles