Mees ostis laadalt suitsukana ja seda sööma asudes sai šoki (1)

Kuuuurija
Copy
Kana / Pilt on illustratiivne
Kana / Pilt on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel nädalal võttis "Kuuuurija" toimetusega ühendust mees, kes ostis enda sõnul möödunud pühapäeval Otepäält, Mihkli laadalt, endale suitsukana. Isuäratav kana pakiti mehe sõnul plastikkotti ning ta ootas hetke, mil ta saaks seda maitsta. 

Kui mees plastikkoti aga avas ja hakkas kana sööma, oli pilt tema sõnul hullem kui õudusfilmis. "Sööma asudes tulid välja vaglad!" ütles ta "Kuuuurijale". 

Vaata õudustäratavat vaatepilti videost:
 

Mees võttis ühendust kana müünud ettevõttega.

"Sealt kirjutati mulle, et suitsukana tuleb Lätist. Firma, mis kana teeb kannab nime Viande SIA," rääkis "Kuuuurijaga" ühendust võtnud kodanik, kes teavitas antud kanast ka Veterinaar -ja Toiduametit.

Katrin Lust võttis ühendust suitsukana müünud ettevõtte Best Events OÜ omaniku Oksana Köidaiga ja küsis, kas tõesti müüdi kliendile vaklu täis kana.

"Meie ainult vahendame toitu ja see kana tuleb tõepoolest Lätist. Veterinaaramet kontrollib meie tegemisi koguaeg ja meil on kõik paberid korras. Meil on külmikuga buss ning toitlustusvaldkonnas oleme tegutsenud juba aastaid," rääkis Köidam.

Naise sõnul ostis klient kana, aga mida ta sellega hiljem tegi, ta ei tea.

"Tol pühapäeval toimus rattaralli ja meie arvame, et ta jättis selle kana kuuma ilmaga autosse seisma. Teiste kanadega probleeme ei olnud ja kohe kui ta meiega ühendust võttis, vaatasime ülejäänud partiid järgi ning maitsesime neid ja ühelgi teisel kanal probleeme ei olnud," selgitas naine.

"Meie ei saa ju vastutada selle eest, mida klient toiduga edasi teeb või kuidas ta säilitab. Omalt poolt võin öelda, et toitlustusvaldkonnas käib väga tihe konkurents ja ma üldse ei välista, et see klient - kes video teile saatis- võis osta selle kana kusagilt mujalt ning üritab kuidagi meie nime maha teha. Suitsukana tuleb Lätist ja meil ei ole siiani kunagi nendega probleeme olnud!" lisas Best Events OÜ omanik Oksana Köidam. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles