ÜHE KORRA ⟩ Kuidas ma fitnessikaunitari Kaisa Abneri trennis käisin ja oma tagumikku uue nurga alt nägin! (1)

Copy

Jõutrenn koos fitnessisportlase Kaisa Abneriga (29) aitas mul jõuda ühe väga olulise järelduseni: minu tagumik ei näe trenni tehes nii hea välja kui Kaisa oma! Vaata ka videot!

Videoprojekti «ühe korra» mõte küpses mu peas kaua enne, kui ma kõva häälega sellest kellelegi rääkida julgesin. Asja point on lihtne: ma ületan iseennast ja proovin esimest korda asju, mida ma kunagi varem teinud pole, saatjaks tihti mõni Eesti avalikkusele tuntud nägu.

Esimene kord käisin ma Viimsis jalkatrennis, treeneriks laulja Inger Fridolin (21).  Sel korral läksin asjaga veel kaugemale ning otsustasin trenni minna koos fitnessisportlaste Kaisa Abneriga.

Minu seiklused Sparta klubis saab kokku võtta kahe sõnaga: NII HALB! Mitte seetõttu, et Kaisa oleks halb personaaltreener olnud, aga puhtalt seetõttu, et ma olin lihtsalt liiga-vormist-väljas-pole-aastaid-jõusaalis-käinud treenitav.

via GIPHY

Kuid minu seiklused ei lõppe siin! Kui sul on mõtteid seoses sellega, mida ma võiks järgmine kord omal nahal järele proovida, siis jäta oma soovitus kommentaaridesse või kirjuta Elu24 Facebooki või Instagrami. 

Uus episood juba uuel nädalal!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles