Seeder kahtleb Parem­poolsete ja nende manifesti siiruses (37)

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy
Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder eile saates «Otse Postimehest».
Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder eile saates «Otse Postimehest». Foto: Videokaader

Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder ütles, et peab oma erakonna Parempoolsete ühendust põrandaaluseks liikumiseks, kelle eesmärgid on mitmeti mõistetavad, sest ühenduse manifestist võib välja lugeda, et rahvuslik-konservatiivse erakonna ideoloogia tahetakse pöörata liberaalseks.

Milline on olukord Isamaas?

Erakonna juhtimine ei ole kunagi rahulik tegevus. Alati jätkub mitmesuguseid arvamusi. Erakonna Isamaa seisund on laias laastus suhteliselt stabiilne. Oleme keskendunud Eesti riigi juhtimisele ja koalitsioonilepingu täitmisele.

Hakkame mõtlema kohalikele valimistele. Sellega seoses sõitsin palju Eestis ringi ja kutsusin inimesi üles erakonna poliitikas kaasa rääkima. Ilmselt ka selle pärast on arutelu erakonna sees elavnenud, mis iseenesest on ju väga hea. Aga ainult juhul, kui eesmärgid on avalikud ja siirad. Kui aktiivsuse tõusu taga on teised eesmärgid, mida ei ole välja öeldud, siis ei ole asi aus ega arusaadav. Eks me peame lähemate nädalate ja kuude jooksul saama selguse Parempoolsetes – mis on nende tegelikud eesmärgid ja ambitsioonid.

Kommentaarid (37)
Copy
Tagasi üles