Värske Postimees ⟩ Ministeerium soovib avada netisuhtluse «tagauksed» (2)

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy

​Värske Postimehe majandusküljelt saab lugeda siseministeeriumis tekkinud ideest avada internetisuhtlusele ligipääs nõndanimetatud tagauste kaudu. Ministeeriumis tekkinud mõtte eesmärgiks on saada suurem võimalus vestlusi vajadusel jälgida ja võidelda tõhusamalt kuritegevusega.

Eesti uudiste külgedelt leiab loo sellest, et sotsiaalkindlustusamet hakkas vaatama iga esimese tüübi diabeedidiagnoosiga lapse juhtumit eraldi ja määrab puudestaatuse vastavalt lapse personaalsetele vajadustele. Ameti põhjendusel on haigekassast makstavad toetused kasvanud ning finantsargument ei ole puude määramisel enam nii oluline kui varem. 

Postimehele andis intervjuu erakonna Isamaa sisesesse liikmeühendusse Parempoolsed kuuluv ettevõtja Tõnis Kons, kes oli aastaid tagasi Res Publica üks peamisi ideolooge ja organiseerijaid. Isamaa volikogu liikmena räägib ta täpsemalt lahti Parempoolsete isamaalaste algatuse eesmärgid.  

Välistoimetus analüüsib järgmist etappi USA ja Hiina jahedates suhetes, kes mõlemad on asunud sulgema teise riigi konsulaate. Konsulaadid on oluline diplomaatiline suhtluskanal ning nende kinnipanek mõjutab kindlasti riikidevahelisi suhteid palju.

Nendest ja paljudest teistest teemadest saab lugeda värskest Postimehest.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles