LUGEJA VIDEOD ⟩ Vaata, milline tossusammas eile Põhja-Tallinna ulatuslikust tulekahjust linna kohale kerkis

Elu24
Copy
Tallinnas põles Tööstuse tänaval lahtise leegiga tootmis- ja laohoonete kompleks.
Tallinnas põles Tööstuse tänaval lahtise leegiga tootmis- ja laohoonete kompleks. Foto: Kadri Allese / Päästeamet

Neljapäeva õhtul põles Põhja-Tallinnas lahtise leegiga tootmis- ja laohoonete kompleks, millest tekkis linna kohale suur tossusammas. Esialgsetel andmetel oli põlenguala kokku ligi 2000 ruutmeetrit. 

Neljapäeval, 23. juulil, kell 21.53 said päästjad väljakutse Tööstuse tänavale, kus põles lahtise leegiga mahajäetud tootmis- ja laohoonete kompleks.

«Päästesündmusele reageerisid lisaks politseile ja kiirabile Kesklinna, Kopli, Lasnamäe, Lilleküla, Nõmme ja Pirita komandod ning Hüüru vabatahtlikud päästjad. Politsei sulges kustutustööde ajaks läbipääsu Volta tänaval,» kirjeldas Põhja päästekeskuse kommunikatsioonijuht Liina Valner Elu24-le.

Valneri sõnul on esialgsetel andmetel oli põlenguala kokku ligi 2000 ruutmeetrit.

Tulekahju lokaliseeriti öösel kell 02.54 ning seejärel avati läbipääsuks Volta tänav. Täna hommikul jätkuvad järelkustutustööd, mille tarbeks tuuakse kohale ka lisatehnika.

«Lähedal asuvad hooned ega inimesed tulekahjus kannatada ei saanud ning samuti ei ole hetkel veel teada selle tekkepõhjus,» lisas Valner.

Elu24-le laekus ulatuslikust tulekahjust kaks videoklippi. Esimene video on filmitud vanalinnas, Patkuli vaateplatvormil. Teine video on filmitud sündmuskoha lähistel.

Tulekahjust leiad veel pilte ja videoid SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles