FOTOD ⟩ Populaarse rääbisefestivali külastajad kurtsid halva korralduse üle

Kuuuurija
Copy
Rääbis ja ahven
Rääbis ja ahven Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Möödunud laupäeval toimus Peipsi ääres Kasepääl Rääbisefestival, mis osutus enneolematult populaarseks. Väidetavalt väisas seda üritust ligi 6000 inimest.

Rääbisefestivalil käis ka “Kuuuurija” saatejuht Katrin Lust, kelle sõnul oli tegu erakordselt toreda üritusega.

“Ainus, mille üle võib veidi nuriseda on see, et tee mis festivalile viis oli tee ehituse tõttu kinni pandud ja nii kõndisid tuhanded külastajad paar kilomeetrit killustikusel teel. Autod tuli parkida maantee äärde ja väljas valitses 30-kraadine palavus!” rääkis Lust, “Minu jaoks see polnud raske aga vanad inimesed nurisesid küll, sest kõnnitee puudus ja killustikune tee oli ikka väga pikk. Rääkimata sellest, et maantee äär oli samuti autosid täis ja sealt tuli veel mõnele külastajale kilomeeter teekonnale juurde...”

Mustvee vallavanem Aivar Lainjärv tunnistab, et autoliikluse mõttes valitses Kasepää Rääbisefestivali mõttes kaos.

“See oli festivali korraldajate aps, et inimesed hakkasid parkima maantee äärde ja Kooli tänava algusesse. Tegelikult viis Kasepää kultuurimaja juurde otsetee. Tuli vaid ületada Omedu sild, keerata vasakule ja Kasepää kultuurimaja juures ootas ees suur parkla. Miks inimesi sinna ei juhatatud, on mõistatus!” rääkis Mustvee vallavanem Lainjärv.

“Tegelikult pidi ka see Kooli tänava tee valmis saama festivali ajaks, aga suur vihm tekitas seal parasjagu probleeme ja seetõttu jäid teetööd poolikuks!” lisas vallavanem, “Aga on millest õppida ja järgmine kord üritame paremini!”

Kasepääl, Peipsi ääres, on sel suvel toimumas veel mitmeid toredaid üritusi ja “Kuuuurija” loodab, et järgmistel kordadel pääsevad külastajad Kasepääle juba otseteed pidi ja ei pea mitmeid kilomeetreid kõndima killustiku ja liiva sees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles