Naised köögis suvetuuril: koos meiega esineb ka Silver Sepp, kuid päris lavale me teda ei luba

Raadio Elmar
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Ansamblil Naised köögis on augustis tulemas kontserttuur nimega «Kohtumispidu». Esmakordselt esineb naistega ka Silver Sepp. Muusikud käisid raadio Elmar hommikuprogrammis külas ja esitasid LIVE stuudios uut materjali.

Ansambel Naised köögis kutsub «Kohtumisõhtule» ning esmakordselt võetakse kaasa ka Silver Sepp. «Kaalusime pikalt, keda küll kaasa kutsuda. Pakkumisi oli tõesti palju, kuid lõpuks kutsusime Silveri. Päris oma lavale me teda siiski ei luba, ta tuleb kohale oma veereva lavaga,» kommenteeris Naised köögis liige Kristiina Ehin.

«Minu lava on laeva puri peal. Ma ise kutsun seda sisemaailma purjekaks. See on mu hinge liikuv lava. Selle peal on minu pillid ja mulle tundub, et need on Eesti kõige mehisemad. Üheks pilliks on puupakk, mille sisse on löödud kakskümmend naela, see teeb väga head häält. Sellele lisaks on mul kaasas vanad suusad, mille küljes on kõik mu mikrid. See kõik mahub purje alla,» lisas Sepp.

Ehin märkis, et on bändiga esinemisi oodanud juba mitmeid kuid. «Oleme nii rõõmsad, et meie suvetuur toimub! Esineme Eestimaa eri paikades 6.-16. augustini. Sari kannab nime «Kohtumispidu». Nii tore on jälle kõiki näha,» sõnas ta.

Bänd avaldab peagi lauliku, mille sees on kolme plaadi lood. Kogu materjal sisaldab noote, sõnu ja tuure. Trükises on ka ilmekaid jutukesi ja fotosid, mis räägivad muusikute lavatagusest elust. «Seal on tragikoomilised ja naljakad lood. Laule on kokku 33! Oleme ise ka üllatunud, et viie aasta jooksul oleme nii palju suutnud luua,» rääkis Ehin. Projektile on võimalik hoogu anda Hooandja keskkonnas

Muusikud lubasid, et laulikuid saab ka suviselt kontserttuurilt. «Meil tuleb seekord nii-öelda laulge kaasa tuur. Väga loodame, et paljudel on meie laulikud käes ja saame laule koos laulda,» sõnas Ehin.

Raadio Elmar LIVE stuudios esitati lood «Las me õitseme» ja «Mehed, naised».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles