Värske Postimees ⟩ Kas piirangud ööklubide tegevusele on ülekohtused?

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy

Antsla Vikerkaarelaagrist enne selle sulgemist reportaaži teinud Postimehe reporter on koduses karantiinis, kuna kolm samal ajal laagris olnud inimest keeldusid koroonaviiruse testist. Värskest Postimehest saab sellele vaatamata lugeda reportaaži hipilaagri öisest elust ja võimude kontrollreidist.

Majandustoimetus uuris olukorda ööklubides, kellele siiani kehtivad viirusetõkke piirangud – korraga võib klubis olla kuni sada külalist, kes peavad hoidma kahemeetrist vahet. Ööklubide omanikud ei mõista, miks need piirangud neile endiselt kehtivad, kui teistes meelelahutus- ja toitlustusettevõtetes enam taolisi nõudeid ei rakendata. Omanikud tegid peaminister Jüri Ratasele pöördumise ettepanekuga leevendada ööklubidele kehtivaid piiranguid. 

Välistoimetus on võtnud vaatluse alla Saksamaa konservatiivse võimupartei CDU, kes plaanib erakonnas sisse seada naiste kvoodi eesmärgiga, et aastal 2025 oleksid pooled selle partei liikmed naised. CDU liikmetest on praegu naisi 26 protsenti ja ehkki partei juht, Saksamaa liidukantsler ning Euroopa Komisjoni president on naised, võib see lähiajal muutuda.

Värske Postimees kajastab veel mitmeid teisi huvitavaid teemasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles