Tipphetked ⟩ Juventus kaotas üleminutite väravast ja ei kindlustanud veel liigatiitlit

Postimees Sport
Copy

Torino Juventusel oli võimalik tulla neljapäeva õhtul Itaalia meistriks, kuid Udinesele kaotati võõrsil 2:1 ja tiitlitähistused lükkuvad vähemalt pühapäevani edasi.

Mängu asus esimese poolaja lõpus Matthijs De Ligti ilusast kauglöögist juhtima Juventus, kuid sellega tiitlikaitsjate edu lõppes. Teise poolaja alguses jäi karistusalas vabaks Udinese mängija Ilija Nesterovski, kes suunas peaga sisse Ken Sama täpse tsenderduse.

Mäng oli suundumas viigi poole, kuid teisel üleminutil sai kontrasse Seko Fofana, kelle lasi väga kergelt läbi avavärava löönud De Ligt.

Kuigi Juventuse jaoks on tiitel vormistamise küsimus ja enne hooaja lõppu see ära kindlustatakse, siis Udinese jaoks oli tegu väga tähtsa võiduga, mis tõenäoliselt kindlustas nende püsimajäämise liigasse.

Enne mängu:

Kuigi teoorias peaks tänane minitriumf olema vormistamise küsimus, on Udinese liigatabelis ju 16. kohal, on külalistel siiski midagi, mille peale mängida: püsimajäämise. 

Nimelt edestavad nad hetkel väljalangemistsoonis olevat Leccet kõigest nelja punktiga, mis kolm vooru enne hooaja lõppu liigset turvatunnet ei loo. 

Paraku ajalugu Udineset selles duellis ei soosi: detsembris jäädi nimekatele vastastele alla 1:3 ning nende viimane võit suurklubi vastu pärineb viie aasta tagusest ajast.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles