Fotod ja video ⟩ Maadluslaagris kasvavad uued Eesti tšempionid

Lenel Karu
Copy
Euroopa meistrivõistlustele pürgiv tartlane Max Hristjuk (mustas) maadleb Sander Taguga ja tõdeb, et trennis tuleb valu lihtsalt ära kannatada.
Euroopa meistrivõistlustele pürgiv tartlane Max Hristjuk (mustas) maadleb Sander Taguga ja tõdeb, et trennis tuleb valu lihtsalt ära kannatada. Foto: Kristjan Teedema

Kaelad ja ribid soojaks, täna läheb ristiks! Nii kamandab Kammeri maadluslaagri neljandal päeval Tartu Kalev-Englase spordiklubi peatreener Kristjan Press noormaadlejaid. Ta on ühtlasi Eesti U15 ja kadettide koondise treener ning korraldab pärast pikka pausi ühist laagrit Eesti noormaadlejatele ja kuuele soomlasele, kellel oma kodumaal niisuguseid laagreid ei ole.

«​Pika pausi ajal trenn tegemata ei jäänud ja noored arenesid füüsiliselt tugevamaks, aga maadlusvõhm on hoopis teistsugune,»​ selgitab Kristjan Press laagri tähtsust koroonaviirusest tingitud pausi järel.

Kammeris peetakse laagrit viiendat korda ja omavahel kohtuvad seal 14 klubi maadlejad. «​Vahepeal ei toimunudki ühislaagreid ja iga klubi tegi omaette. Aga siit leiab igaüks vastase, ka see, kellel oma klubis samas kaalus konkurent puudub,»​ räägib Press.​

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles